Iedereen heeft een verhaal

Zwaardsmeden

Via de weekenden zwaardsmeden bied ik mannen de mogelijkheid om hun eigen mannelijkheid te onderzoeken. Hoe heb jij de weg gevonden naar je eigen man-zijn? Wie heeft jou de weg gewezen? wat heb jij mogelijk gemist? Naast het smeden van je eigen zwaard, gaan we verhalen delen rond het vuur, geleide meditaties ondergaan en rituelen uitvoeren. Zodat wij in de veiligheid van een groep mannen onze eigen stappen kunnen zetten.

Deze weekenden verzorg ik in samenwerking met Guido en Rosien Luijten. Wij zijn tijdens deze weekenden te gast op hen erf.

Meer info: www.zwaardsmeden.nl

 


Mannengroep: “Man zijn; een innerlijke houding”

Mannen die samen reizen om dat innerlijke ook werkelijk in de wereld te gaan zetten. Mannen die elkaar de veiligheid bieden om werkelijk tevoorschijn te komen. Mannen die elkaar steunen op de momenten dat het even wat moeilijk gaat.

Wij, Arthur Zegveld en Eric Breusers, gaan deze droom nu realiseren. Wij willen samen voorgaan in deze groep mannen, om ‘mannen te laten zijn wie zij werkelijk zijn’ en ‘te laten doen wat zij te doen hebben’. We laten het Innerlijk Leiderschap ontwaken, groeien en in de wereld brengen. We laten de mannen tot zichzelf komen, in zichzelf komen, zodat ze vanuit zichzelf gaan leven.

Met een vaste groep van 8 tot 12 mannen gaan we die reis maken. Reis jij met ons mee?

Data

• 26 oktober
• 30 november
• 25 januari
• 22 februari
• 29 maart
• 10 mei

Tijd

19.00 tot 22.00 uur. Afsluitende dag op zaterdag 29 juni van 9.00 – 19.00 uur.

Locatie

Ouder Kind Centrum Helmond
Europaweg 99
5707 CL Helmond

www.ouderkindcentrum.com

Aanmelden via: info@metopenhart.nl

Investering in de kwaliteit van je leven

De investering voor deze reis bedraagt € 245,-, bij betaling vooraf.  Wil je in termijnen betalen? Dan betaal je drie termijnen van € 90,-.

Iedereen heeft een verhaal