Iedereen heeft een verhaal


Transformatiedagen aan zee.

“Laat je bewustzijn groeien en ont-wikkel je ziel.”

Een dag aan zee. Met de elementen van de natuur. Rust, ruimte, verstilling. Allemaal hulpbronnen om de fluistering van jouw ziel te kunnen horen. Om bewust te worden van jouw diepe weten. In een groep van minimaal 3 en maximaal 6 mannen gaan we een dag op pad. Op pad aan de kust van Schouwen-Duivenland. Ik begeleid de groep en iedere man op zijn eigen persoonlijke ontwikkelingsvraag. Als mannen samen maken wij de verbinding, reizen we samen. Reizen we in het delen van onze pijnpunten, onzekerheden, en verlangens.  Mogelijke blokkades komen aan het licht, daardoor is healing direct mogelijk. Je komt meer in contact met jouw pure authentieke kracht, met de goddelijke bron in jezelf.  Vertrouwen op die intuïtieve stem die diep in jou leeft. Weer vanuit dat weten, durven te gaan handelen. Dat zal deze dag je gaan brengen. Ik begeleid intuïtief, ondersteund door oefeningen, opdrachten en natuurlijk de elementen die dit prachtige natuurgebied ons geeft.

De dag start om 11.00 uur en sluiten wij af ergens tussen 16.00 en 18.00 uur. Afhankelijk van de groepsgrote en de energie van de dag. Healing kent geen vast ritme. Om het ritme van de dag de ruimte te geven werk ik met deze flexibele eindtijd.

Data 2023

  • zaterdag 25 maart
  • zaterdag 6 mei
  • zaterdag 1 juli
  • zaterdag 2 september
  • zaterdag 21 oktober

StartLocatie

Fletcher Strandhotel Haamstede

Torenweg 10. 4328 JC  Nieuw-Haamstede


De vergoeding die ik aan jou vraag voor deze dag is 111 euro.

Houdt er rekening mee dat jij: Je eigen lunch meebrengt. Een extra flesje water bij je hebt. Gekleed bent op de weersomstandigheden van de dag. Wil jij gedurende de dag wat zaken noteren over je innerlijke reis? Breng dan pen en papier mee, of gebruik je dictafoon op je telefoon om even wat in te spreken. Bij bijvoorbeeld een regenachtige dag is dat wel handig.

Alleen bij extreme weersomstandigheden (windkracht 8 of hoger, flinke neerslag verwachting gedurende de hele dag) zal ik de dag annuleren. Andere weersomstandigheden zijn bronnen voor de reis die wij die dag gaan maken.

Als er belangstelling bij de deelnemers bestaat, is er de mogelijkheid om de dag nog samen af te ronden met een gezamenlijk diner. Geef even aan bij je aanmelding of jij hierin geïnteresseerd bent. Dan zal ik een reservering plaatsen bij het restaurant van het strandhotel. Dit is uiteraard voor eigen rekening.

Elke dag heeft een open inschrijving. Je kunt dus een dag kiezen of mogelijk wil je wel medere keren per jaar een dag voor je eigen ontwikkeling inplannen. Alle opties zijn mogelijk. Voel maar wat bij jouw past. De kop van schouwen biedt veel mogelijkheden voor het hele gezin. Er een fijn weekend met je gezin of partner van maken, is zeker een aanrader.

Heb jij belangstelling voor deze dag? Geef bij je aanmelding even aan wat je ontwikkelingsvraag is. Dit mag zo beknopt of zo uitgebreid als jij nodig acht. Aanmelden via: info@metopenhart.nl

Iedereen heeft een verhaal