Tarieven

De tarieven voor de verschillende vormen van coaching op een rij, zowel particulier als zakelijk.

Tijdelijke aanbieding

Begeleidingswandelingen zijn ook in deze bijzonder tijd mogelijk. Als wij beiden symptoom vrij zijn en de afstandsegels in acht nemen(brede paden genoeg in het bos). Echter het moet voor jou wel goed voelen. Is dat niet het geval dan zijn daar ook de mogelijkheden van de on-line opties. 

De ervaring die ik daar tot nu toe mee heb op gedaan leert mij dat een tijd van 30/45 minuten  per sessie over het algemeen voldoende is, voor dat moment. 

Mijn tarief voor zo’n sessie heb ik vastgelegd op €40,- incl. BTW

Wandelcoaching

Ook in deze periode is een wandeling mogelijk.  Voorwaarde zijn; Beide klachten vrij zijn en in achtneming van de afstandsregel.

  • Kennismakingsgesprek wandelcoaching: €50,- incl. BTW. Gaan we samen aan de slag? Dan is dit gesprek gratis.
  • Wandeling van 1,5 uur: €120,- incl. BTW*.

* Wil je de coaching zakelijk inzetten als ondernemer? Of is je werkgever bereid om een persoonlijk traject te vergoeden? Het tarief is dan €175,- excl. BTW.

Systemisch werk

  • €120,- incl. BTW als vraaginbrenger (per keer).
  • Wil je kennis maken met de werkwijze van systemisch werk en geen persoonlijk vraagstuk inbrengen? Dan is het €10,- incl. BTW (per keer).

Jaarprogramma “Thuiskomen bij jezelf”

In dit programma word je begeleid op het pad naar jezelf. Investering: €1.880,-.

Mannenwerk / mannengroep

Wil je als man je Innerlijk Leiderschap laten ontwaken en in de wereld brengen? Met een vaste groep van 8 tot 12 mannen maak je deze reis. Investering: €295,-.

Zwaardsmeden

Prijs is afhankelijk van deelname met zoon of een groep mannen. Kijk voor meer info op www.zwaardsmeden.nl.

 


Speciale tarieven

Heb je een kleine beurs? Omdat je student bent of financieel (even) weinig te besteden hebt? Voel je wel dat mijn coaching iets voor je is? Speciaal voor jou bied ik 25% korting aan. Dat wil zeggen €90,- ipv €120,- per wandeling of opstelling. Ik ga hierover graag met jou in gesprek.

Het is ook mogelijk om gespreid te betalen. Neem hiervoor contact met me op.