Iedereen heeft een verhaal

Worden wie je bent!

Someone I am is waiting for courage. The one I want. The one I wil become, wil catch me. So let me fall, if I must fall. (songtekst uit Let me fall, Josh Groban)

Ik nodig je uit om je te laten vallen. Ik nodig je uit om op reis te gaan. Op reis in jezelf. Op zoek naar jouw ware ik. “Worden wie je bent” is een intensief traject van ongeveer vier maanden lang. In die vier maanden kom je negen dagen met een groep van 3 tot 6 medereizigers bij elkaar. Dagen waarin er intensief gewerkt wordt aan jouw persoonlijke thema’s. Tussen de groepsdagen door ga ik vier keer met jou individueel op pad. Om samen met jou nog dieper op je persoonlijke reis te focussen. Ik hou de groepsgrootte bewust zeer klein, zodat ik iedere deelnemer de persoonlijke aandacht kan geven die hij of zij verdient.

Inhoud

De naam zegt het eigenlijk al. In dit programma begeleid ik  jou terug op weg naar jezelf. Ik ben jou hierin voorgegaan en heb zelf deze weg ook afgelegd en ik reis nog steeds. Nu zet ik mijn opgedane kennis en ervaring in om jou te ondersteunen, tijdens jouw reis. Hiervoor gebruik ik verschillende ervaringsgerichte werkvormen:

 • Systemisch werk
 • Lichaamswerk
 • Innerlijk kind
 • Creatieve werkvormen
 • Geleide meditatie

Waar nodig, vul ik dit aan met een blokje theorie. De combinatie van mijn kennis, kunde en ervaring, de gebruikte werkvormen en de uitwisseling tussen de deelnemers zorgen voor een leerzame groepsdynamiek. Zodoende creëren we samen een diepgaand inzicht in onszelf. Met deze inzichten en ervaringen kan jij worden wie je ten diepste bent. Zodat jij vol kan gaan leven vanuit de wijsheid van je hart.

Samen met jou onderzoek ik op een liefdevolle manier de volgende vragen:

 • Wat maakt dat jij nu hier bent?
 • Waar kom je vandaan?
 • Waar wil je naar toe?
 • Welke blokkades mag ik nog slechten om te komen waar ik wil zijn?

Bewuste ondersteuning bij de volgende stap

Kies jij bewust voor jezelf? Voor jouw eigen waarheid? Dan is dit programma iets voor jou. Je zoekt ondersteuning bij het zetten van je volgende stap. Je bent bereid om hierin de benodigde tijd te investeren, zodat jij met je hele lijf en hart kunt ervaren wat jouw volgende stap mag gaan zijn.

Gedurende vier maanden gaan we samen op reis. In die periode komen we negen dagen samen met andere deelnemers. Deze mensen, zijn net als jij, ook bezig met zijn of haar persoonlijk ontdekkingsreis. De groep omvat minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Iedere dag heeft zijn eigen thema.

Thema’s

Dagen najaar 2021. Werktijden van 10.00 t/m 16.00 uur. Iedereen draagt zorg voor zijn eigen lunch.

 • 17 september. Welkom en veiligheid
 • 1 oktober. Plek: hoe neem jij je ruimte in?
 • 15 oktober. Innerlijk kind
 • 5 november. Hechting moeder
 • 19 november. Hechting vader
 • 3 december. Integratie: samenbrengen van jouw ervaringen
 • 17 december. Rouwen en rituelen
 • 7 januari 2022. Er toe doen en zingeving
 • 21 januari 2022. Authenticiteit en afscheid

Tussendoor zijn er vier individuele sessies, waarin verdieping en aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkelpunten.

Kosten

De investering voor het volledige programma van ‘Worden wie je bent’ bied ik aan voor : € 3.950,–  exclusief btw.*

* : dit een tarief voor de zakelijke markt, vaak is de werkgever bereid om dit traject te vergoeden. Wij gaan graag het gesprek aan.

Wil jij de kosten zelf dragen dan bied ik dit traject aan voor een particulier tarief van € 2.750,–  inclusief btw.

Aanmelden

Meld je aan voor het programma ‘Worden wie je bent’ door een e-mail te sturen naar info@metopenhart.nl. Heb je nog vragen over het programma? Neem dan gerust contact met me op per e-mail of telefoon 0493 750 415/ 06-52691831.

Iedereen heeft een verhaal