"Een pad ontstaat, door er op te lopen"

Wandelcoaching

Om je eigen pad te vinden, ga ik met jou de natuur in. Waarom de natuur? In de natuur heerst rust. Rust die wij in het leven van alledag niet meer vinden. In de natuur ervaar je weer die rust in je lijf: daar zitten de antwoorden. 

Hoe ziet wandelcoaching eruit?

Tijdens wandelingen van ongeveer 1,5 uur onderzoeken wij je vragen in de natuur. De natuur biedt ons volop metaforen. Metaforen die ik gebruik om je contact te laten maken met je ziel. Jij vindt zelf je antwoorden, waardoor je bij diepere vragen uitkomt: vragen die een verandering in jezelf teweeg brengen. Dit alles in het voor jouw juiste tempo. 

Locaties 

Ik werk vanuit 3 vaste locaties in Zuid-Nederland. Ik vind het belangrijk en nodig dat ik de weg weet. Jij bent zoekende, ik als begeleider hoor dat niet te zijn. Ik neem je mee. Daar kun jij op vertrouwen, zodat jij je met je vraag bezig kunt houden.

Samen op reis

Voordat we samen op pad gaan, hebben wij een kennismakingsgesprek. Onze intentie is om samen een stukje te reizen. Ik vind het belangrijk om jou te leren kennen. Dan moet het zowel voor jou als voor mij goed voelen. Als deze basis er niet is, ben je mogelijk meer gediend met een andere begeleider. Dit geef ik dan ook eerlijk aan.

Aantal wandelingen

Klikt het? Dan gaan we samen op pad. Ik werk meestal met een pakket wat als volgt is opgebouwd:

  • Kennismakingsgesprek met aansluitende de eerste begeleidingswandeling.
  • Drie/vier weken later een 2de begeleidingswandeling ter verdieping van jouw thema’s.
  • Vraag inbrengen bij een avond systemisch werken die ik begeleid. 
  • plus/minus een maand later een afsluitende begeleidingswandeling. Is het doel bereikt? is er nog meer nodig? Zijn er andere vragen op gekomen?

Investering

  • Kennismakingsgesprek: 75 euro excl. BTW. Gaan we samen aan de slag? Dan is dit gesprek gratis.
  • Wandeling van 1,5 uur: 180 euro excl. BTW*

*Wil je de coaching inzetten als particulier? Dan is het tarief € 135,- incl. BTW.

Contact

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met me op!

"Een pad ontstaat, door er op te lopen"